Sam's Snacks

Företag, Idrottsklubbar och organisationer.

Att sälja varma chips i anslutning till er övriga verksamhet som t.ex. badhus, idrottsevenemang, konserter, lekland, marknader mm mm ger ett mycket bra tillskott i kassan då förtjänsten på chipsen är mycket bra.

Ring oss på 040-96 80 00 eller maila till order@samssnacks.se så berättar vi mer och ger er tillträde till prislistan. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga så även om du redan har en annan leverantör idag så kan vi troligen ge dig bättre priser.

 

 


Vi har också portionsaskar som ni kan köpa och servera chipsen i.
Både påsar och askar finns i två storlekar. Om ni har för avsikt att sälja chips kontinuerligt för ni låna ett värmeskåp av oss gratis. Gäller det en tidsbegränsad period måste vi ta ut en hyra för skåpet. I båda fallen tar vi ut en fraktkostnad på 200:- + moms per skåp samt att ni står för returfrakten.

Ett bra startpaket kan vara att ni köper 4 kartonger chips som då levereras fraktfritt (förutom ev skåp). Köper ni en pall (12 krt) kan vi ge er ett ännu bättre pris. Ring oss idag på 040-96 80 00 eller maila till order@samssnacks.se för mer info.

En kartong färdiga chips räcker till 220 små portioner eller 120 stora portioner.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx